Tidija d.o.o

 Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10D
 Opština: Novi Beograd, 11070
 Kontakt: Miroslav Simeunović 
Mobilni: 064/873-88-06
Tel: 011-311-0564, 
011-311-8532,
Tel/fax: 011/311-1591, 
e-mail:
 tidija@mail.com
web:   www.tidija.rs

Privredno društvo “Tidija d.o.o” registrovano je u Agenciji za privredne registre rešenjem u Beogradu od 08.02.2010. godine a promena delatnosti izvršena rešenjem od 17.10.2011.godine za obavljanje poslova iz grupe 8010 (usluge privatnog obezbeđenja).

- Jezgro preduzeća čine bivši pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije, koji su kroz školovanje i rad na zadacima stekli velika iskustva koja uspešno prenose u obavljanju poslova obezbeđenja objekta, PP zaštite, pratnje novca, hartije od vrednosti  i lica kao i drugih poslova iz okvira delatnosti za koje je društvo registrovano.

-Pored primarne orjentisanosti fizičkog obezbeđenja, transport dragocenosti, telesna zaštita, aktivnosti prismotre, čuvanje i ostale zaštitne aktivnosti stvorena je i kvalitetna osnova za pružanje usluga alarm i video monitoringa.

- Pored obavljanja i sprovođenja službe obezbeđenja, fizičke, tehničke i protiv požarne zaštite, ljudstvo društva “Tidija d.o.o” osposobljeno je za vršenje protivdiverzionog pregleda i pregleda naoružanosti stranaka-posetilaca čuvanje oružija strankama za vreme poseta, otkrivanje prisustva štetnih materija, kao i za vršenje drugih usluga iz domena zaštite i bezbednosti prema zahtevu poslodavca.

- Posedujemo sertifikat za ISO standard koja je još jedna potvrda maksimalnog profesionalizma u delatnosti  kojom se bavimo kao i  polisu osiguranja od opšte i profesionalne odgovornosti sklopljene sa renomiranom osiguravajućom kućom Winer Stadtische.

- Nas zadatak je zadovoljstvo korisnika usluga kroz profesionalnu stručnost i efikasnost u radu i apsolutno poverenje u kvalitet i pouzdanost rada pripadnika našeg privrednog društva. Želimo da odgovornim odnosom prema poslu i klijenata poštovanjem zakona i propisa doprinesemo opštu bezbednost društva, obezbedimo ugled, povoljni  rad radnog ambijenta za zaposlene i obezbedimo imovinu u Beogradu kao i na celoj teritoriji Republike Srbije preko regionalnih predstavništva koje imamo.

Tidija doo